ویزای شینگن

تور اتریش - در تور ویزای شینگن - در تور ویزای شینگن - ۱۰ بهمن ۱۳۹۶

ویزای شینگن چیست و کشورهای عضو آن کدامند ؟

ویزای شینگن یا schengen visa یک تفاهم نامه و قرارداد بین بعضی از کشورهای اروپاییست که توافق شده هر کسی بخواهد به این کشورها مسافرت کند بایستی این ویزا را داشته باشد و هر کسی ویزای شنگن یا شینگن را داشته باشد می تواند به تمامی آن کشورهای اروپایی سفر کند. اخذ شینگن کمی سخت و زمانبر است اما از گرفتن تک تک و جداجدای ویزای کشورهای اروپایی خیلی کم هزینه تر و کم زمان تر است.

تور سوئیس

کشورهای ویزای شینگن

برای رفتن به 26 کشور در اروپا که اکثریت اروپا را تشکیل می دهند به این ویزا نیاز است.

اتریش - Austria
مجارستان - Hungary
لهستان - Poland
لاتویا - Latvia
اسلوونی - Slovenia
استونی - Estonia
لیتوانی - Lithuania
اسپانیا - Spain
فنلاند - Finland
لوکزامبورگ - Luxembourg
سوئد - Sweden
فرانسه - France
مالت - Malta
سوئیس - Switzerland
آلمان - Germany
هلند - Netherlands
لیختنشتاین - Liechtenstein
یونان - Greece
نروژ - Norway
بلژیک - Belgium
ایسلند - Iceland
پرتغال - Portugal
جمهوری چک - Czech Republic
ایتالیا - Italy
اسلواکی - Slovakia
دانمارک - Denmark

 

اخذ ویزای شینگن

انواع ویزاهای شینگن

۱. ویزای اتحادیه شینگن (USV)

A. ویزای شینگن نوع A

B. ویزای شینگن نوع B

C. ویزای شینگن نوع C

ویزای Uniform Schengen Visa به معنی ویزای اتحادیه‌ کشورهای شینگن است و به گردشگر اجازه حضور 90 روز کامل در هر شش ماه از سال را می دهد.
ویزای شینگن نوع A
ویزای شینگن نوع A ویزای ترانزیت فرودگاهی یا Airport Transit Visa است که فقط برای حضور توریست در فرودگاه کشور ثالث دریافت می گردد. یعنی شما فقط می توانید در محوطه فرودگاه کشورهای عضو شینگن با این ویزا حضور یابید و بالطبع چندساعتی در فرودگاه هستید و سپس آنرا به مقصد کشور دیگری ترک می کنید.
ویزای شینگن نوع B
نوع بی هم ویزای عبوری و ترانزیتی محسوب می شود و زمان آن محدود و 5 روزه است.
ویزای شینگن نوع C
روادید و ویزای کوتاه‌ مدت مهاجران برای ورود و اقامت در کشورهای عضو اتحادیه‌ ویزای شینگن.

مخاطبان ویزای نوع C با توجه به هدف و شرایط سفرشان، یکی از انواع ویزاهای زیر را دریافت می‌کنند:

ویزای یکبار ورود یا Single-entry
با این ویزا شما فقط یکبار حق ورود به یکی از کشورهای عضو شینگن را دارید. یعنی با خروج از آن کشور در هر زمانی آن ویزا منقضی می گردد.

ویزای ورود دوگانه یا Double-entry
تفاوت این ویزا با ویزای ورود یگانه این است که شما می توانید دوبار وارد دو یا یک کشور حوزه شینگن شوید.

ویزای ورود چندگانه یا Multiple-entry
کامل ترین نوع ویزا در این تقسیم بندی این ویزا است که شما می توانید در آن ۹۰ روز هرچندبار که میخواهید از کشورهای حوزه شینگن عبور کنید.

۲. ویزای اعتباری منطقه محدود (LTV)

Limited Territorial Validity Visas

این ویزا بیشتر به پناهندگان سیاسی و مهاجران اعطا می شود و در زمان اخذ ویزا معین می کند که شما می توانید در کشورهای خاصی از حوزه شینگن حضور داشته باشید و دسترسی به کشورهای دیگر ار ندارید.

 

۳. ویزای ملی (NV)

National Visa بیشتر برای داوطلبان تحصیل و کار در اروپا به افراد خارجی داده می شود و برای آن اجازه نامه کار یا تحصیل از طرف کارفرما یا دانشگاه مورد نیاز است. این ویزا می تواند تک یا چندگانه باشد.

 همچنین این ویزا به دانشجویان فرصت مطالعاتی یا دانشجویان دانشگاه های اروپایی و نیز کسانیکه به علت بیماری نمی توانند خاک اروپا را ترک کنند بصورت موقت و تجدیدپذیر داده می شود.

 مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای شینگن (چگونه ویزای شینگن بگیرم؟)

 

۱. تکمیل فرم درخواست ویزا

۲. اصل گذرنامه (پاسپورت) با امضا و گذرنامه‌های قبلی. پاسپورت باید تا شش ماه پس از درخواست ویزا، اعتبار داشته باشد.

۳. عکس پرسنلی رنگی تمام رخ مسافر با زمینه‌ سفید که بایستی با ظاهر صاحب عکس هم‌خوانی عینی داشته و جدید باشد.

۴. مدارک شغلی رسمی مانند جواز کسب، فیش حقوقی فعلی و گواهی اشتغال بکار یا تحصیل, اسناد ملکی شخص متقاضی و منابع مالی وی + گردش حساب رسمی بانکی همراه با ترجمه‌ رسمی

۵. بلیط پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد یا رزرو بلیط

۶. بیمه‌ مسافرتی از شرکت بیمه‌گذار معتبر

۷. ووچر رزرو هتل یا اصل دعوت‌نامه‌ای که دعوت‌کننده از کشور مقصد برای متقاضی فرستاده است.

بهتر است 4 ماه قبل از سفر خود درخواست ویزای خود را به سفارت کشورهای حوزه شینگن ارائه دهید.

معمولا فردی که باشما برای مصاحبه ویزا انتخاب می شود سوالاتی از جمله سوالات زیر را از شما میپرسد :
آیا پس از سفر خود به ایران بازخواهید گشت؟ چه ضمانتی دارید؟
وضعیت سواد و تحصیلات شما چیست؟
آیا تا بحال عضو گروه های مسلح بوده اید یا به اسلحه دست زده اید یا با ارگان های مسلح یا عقیدتی در کشور خودتان یا کشورهای دیگر ارتباط و همکاری داشته اید؟
محا اقامت شما در کجا خواهد بود و چه شخصی یا ارگانی حامی شما در کشور مقصد خواهد بود؟
آیا ازدواج کرده اید و فرزند دارید؟ آیا قصد ازدواج دارید؟ فرد مورد نظر شما برای ازدواج از کشور خودتان است یا در کشور مقصد شما؟
هزینه سفر شما به عهده چه کسی است؟
هدف کلی شما از سفرتان چه می باشد؟
آیا عضوی از اعضای خانواده یا آشنای شما یا دوستان شما در کشور مقصد اقامت دارند و مشغول فعالیت هستند؟
کدام کشورهای حوزه شینگن را برای سفر و دیدار انتخاب کرده اید؟


دلایل اصلی ریجکت ویزای شینگن



فعالیت جنایتکارانه یا غیرقانونی در گذشته
مدارک جعلی
توضیحات ناکافی و ناقص برای اقامت
عدم ارائه مدارک معتبر جهت برگشت به کشور
نداشتن هیچ سفر قبلی به خارج از ایران (خالی بودن پاسپورت)
داشتن آلرت یا خرابکاری قبلی در حوزه شینگن
عدم انطباق اشتغال و صلاحیت حرفه ای با وضعیت مالی ارائه شده فرد مذکور
ناتوانی در ارائه اسناد و مدارک در مورد هدف از سفر و اقامت در منطقه کشورهای شینگن
از دست رفتن دوره درخواست ویزا در انطباق با برنامه سفر ارائه شده
پاسپورت آسیب دیده یا پاره
نداشتن هدف مشخصی از سفر
قادر نبودن به اثبات رزرو داشتن محل اقامت برای هر شب اقامت در منطقه شینگن
بیمه نامه نامعتبر و ناقص
عدم اثبات توانایی امرار معاش و حمایت مالی در سفر
عدم ارائه مدارک معتبر مبنی بر رزرو هتل و هواپیما و غیره

 

کدامیک از کشورها راحت‌تر ویزای شینگن می دهند؟

 

کشورهای بزرگ صنعتی جهان اول شناخته شده همانند اتریش ، آلمان ، هلند و فرانسه بخاطر جذب توریست‌های زیاد از سراسر جهان بصورت سالانه به ایرانی‌ها هم آسانتر ویزا می‌دهند اما کشورهای بلوک شرق اروپا همانند مجارستان یا جمهوری چک به ایرانی‌ها سخت می‌گیرند و سخت تر ویزا می دهند. طبق آمار اکونومیست که در سال ۲۰۱۱ ارائه شد، فرانسه بیشترین ویزای شینگن را در اختیار متقاضیان قرار داده است.


قیمت اخذ ویزای شینگن ارزان

هزینه اخذ ویزای شینگن به طور معمول بصورت زیر محاسبه می شود :

  • ویزای ترانزیت فرودگاهی : 60 یورو
  • ویزا برای اقامت کوتاه مدت، کم تر از 90 روز : 60 یورو
  • ویزا برای اقامت طولانی مدت، بیش از 90 روز : 99 یورو


ویزای شینگن | ویزای شینگن تضمینی فوری | ویزای شنگن ارزانترین قیمت

ویزای شینگن تضمینی و فوری توسط آژانس هواپیمایی دیاکوپرواز در کمترین زمان کاری اخذ می شود. با ما تماس بگیرید.

ویزای شینگن | راهنمای اخذ ویزای شینگن در کمترین زمان فقط در آژانس مسافرتی و هواپیمایی دیاکوپرواز

 

 

سایت رسمی ویزای شینگن